Elverket monterar solceller på kontoret

30 augusti, 2017 / Nyheter Solel

De senaste åren har vi på Elverket verkat för att antalet hushåll och fastigheter med solceller ska öka. Solceller är en bra investering både i miljön och den egna plånboken eftersom behovet av köpt el minskar. Just nu pågår slutfasen för våra egna solceller och vi ser framemot att fortsätta vårt arbete med hjälp av egenproducerad solenergi!

Med en perfekt riktning i väderstrecken och en taklutning som maximerar effekten av varje panel påbörjade vi vår resa mot en egen solcellsanläggning. Under snart tre dagar har våra kompetenta montörer jobbat på vårt kontorstak och nu börjar resultatet växa fram. Med en 320 kvadratmeter stor läggning med 160 stycken paneler kommer vi kunna generera hela 63 000 wattimmar per år.

– Som en aktör i energibranschen känner jag extra stolthet att vi framöver kommer bedriva vår verksamhet med miljövänlig och egenproducerad solenergi. Nu hoppas vi att vårt initiativ ska locka fler företag att göra detsamma, säger Patrik Johansson, VD för Elverket Vallentuna.

Är du också intresserad av att bidra till miljön och omställningen till 100% förnyelsebar energi? Läs mer om våra solceller och kom gärna förbi vårt kontor för att se panelerna på vårt tak.

Kontakta oss gärna

Vi hjälper dig att teckna nytt abonnemang och besvarar frågor angående ditt elavtal.

Telefon: 08- 511 866 00
E-post: kundservice@elverket.se