Ring oss
gärna för offert!

08-511 866 00

Gör som Team Wåhlin och välj solenergi

Team Wåhlin är en totalentreprenör inom bygg och VVS i Vallentuna. De är också ett av många företag som valt att installera solpaneler på sin anläggning. Nu producerar de sin egen el, säljer överskottet till Elverket och slipper påverkas i samma utsträckning av elprisets upp- och nedgångar. Gör som Team Wåhlin och välj solen ni också!

Allt fler företag väljer att bidra till en mer hållbar framtid genom att välja solenergi. 2015 valde företaget Team Wåhlin att investera i en solcellsanläggning i samband med en ombyggnation. Resultatet blev ett ”Green House” med minskad elförbrukning. Alla företag vinner på att ha solceller och Magnus på Team Wåhlin nämner tre anledningar till varför de valde solel.

Ekonomiskt

Alla företag gör rätt i att tänka långsiktigt, även när det gäller elräkningen. De senaste åren har priserna sjunkit ordentligt på solceller och det går att spara stora summor. Med egen elproduktion blir företaget mindre beroende av elmarknadens prissättning. Får ni någon el över så köper dessutom Elverket den av er. Då tjänar ni pengar samtidigt som ingen solenergi går till spillo! Dessutom blir det mer förmånligt med det statliga subventioner på 20 procent som just nu finns att söka.

Miljövänligt

Olja släpper ut ca 4,7 ton koldioxid per år för att producera lika mycket energi som en solcellsanläggning på 100 m2. Elproduktion med solceller släpper ut noll kg koldioxid. Dessutom går inga kilowattimmar förlorade när den produceras där elen ska används, i motsats till när du köper el från en annan anläggning. Via Elverkets mobilapp blir ni uppdaterade om hur mycket ni bidrar till minskade koldioxidutsläpp.

Enkelt

Solcellspaneler är i princip fria från underhåll. Med Elverkets solceller får du rådgivning och stöd genom hela installationsprocessen med din personliga projektledare. Elverket har koll på alla tekniska detaljer – du behöver bara ha viljan att vara hållbar och smart. När panelerna är på plats finns din kontaktperson också kvar och ser till att allt fungerar som det ska!

ELVERKET KAN HJÄLPA DIG OCKSÅ!

Vill ditt företag också bidra till ett hållbart klimat och samtidigt spara pengar? Då behöver ni bara gå igenom tre enkla steg.

Berätta för oss att ni är intresserade!

När ni visat intresse kommer vi ta kontakt med er. Det är bra om ni har uppgifter på anläggningens takytan, lutningen, höjden till takfoten, eventuell skuggning på taket, och vilket väderstreck takytan är riktad mot. Vid behov kommer vi ut till er anläggning. När ni sedan köper solceller från oss bjuder vi självklart på den konsultationskostnaden! Beroende på var anläggningen ligger kan ni behöva ansöka om bygglov innan installationen. Kontakta er kommun och fråga.

Bestäm er för vilket paket ni vill ha.

Utifrån era förutsättningar skapar vi en offert till er och ni tilldelas även en personlig projektledare som finns till hands både före, under och efter installationen.

Planera in en tid för installationen.

När avtalet är påskrivet, eventuella bygglov godkända och solpanelerna är levererade till oss bokar vår tekniska projektledare in installationen med er. Installationen tar 1–2 veckor beroende på storlek och tillgänglighet på taket. Efter installationen ser vi till att anläggningen ansluts till er elcentral och vi sköter även kommunikationen med ert lokala nätbolag. Dessutom hjälper vi er att skapa ett avtal så att ni kan sälja er överskottsenergi tillbaka till oss.

Klart!

Med våra konkurrenskraftiga garantier har ni nu en energikälla som håller – och är hållbar! Läs mer om vinsterna med solceller från Elverket och kontakta vårt solcellsteam på solceller@elverket.se eller 08- 511 866 00 så berättar vi gärna mer!

 

Kontakta oss gärna

Vi hjälper dig att teckna nytt abonnemang och besvarar frågor angående ditt elavtal.

Telefon: 08- 511 866 00
E-post: kundservice@elverket.se

Läsvärda dokument