Evenemang – TCS Lidingöloppet

Under 2015 belyste vi, tillsammans med Lidingö stad, de sista tio kilometrarna på det tuffa terrängloppet. Det gör det enklare, säkrare och tryggare att motionera för både stora och små. TCS Lidingöloppet är ett bra exempel på hur vi förenar det vi är bra på, det vill säga el och energi, samtidigt som vi skapar förutsättningar för en god hälsa.

Engagemang – belysning av sista milen

Ett engagemang vi är stolta över är projektet ”Belysning av Sista Milen” på Lidingöloppet. Det inleddes år 2014 tillsammans med Lidingö stad, med ett mål att bygga ut belysningen runt Lidingöloppets sista tio kilometer. Projektet färdigställdes till 2015 års Lidingölopp.

Att hela spåret nu är upplyst gör det enklare, säkrare och tryggare att motionera för både stora och små. För att ta största hänsyn till boende och djurliv är de trästolpar vi placerade ut miljöklassade och försedda med energieffektiv LED-belysning.

Huvudsponsor

Sedan 2015 är Elverket stolt sponsor till en av landets största löparfester! Gemenskap och energi är viktiga delar för oss, därför är vi extra glada över vårt samarbete med TCS Lidingöloppet.

Förutom upplysningen i spåret finns vi varje år på plats under hela tävlingshelgen för att sprida energi till alla tappra deltagare. Men det är inte bara till löparna som vi vill generera energi utan även till alla som tagit sig till Lidingö för att heja på nära och kära. På plats finns vi både längs med spåret, på Lidingöloppsmässan vid Lidingövallen och i målområdet på Grönsta gärde. Vid Grönsta kan du träffa vår personal som står redo att prata energi och solceller med dig medan barnen kan skapa energi i vårt värmande tält.

lopare

 

lopare2

Kontakta oss gärna

Vi hjälper dig att teckna nytt abonnemang och besvarar frågor angående ditt elavtal.

Telefon: 08- 511 866 00
E-post: kundservice@elverket.se