Socialt engagemang

Vi vill vara en del av att bygga en hållbar framtid och bidra till samhället vi lever i. Energi ligger oss varmt om hjärtat, men inte bara i elektrisk form utan även hälsosam och mänsklig energi. Därför engagerar vi oss i och sponsrar främst barn- och ungdomsverksamheter i Vallentuna med ambitionen att stärka Vallentuna som kommun. Vårt engagemang sträcker sig mellan olika projekt – stora som små men har alltid en koppling till vår verksamhet inom energi och klimat.

 

Hälsosam energi

I vårt sponsringsprogram har vi ett starkt fokus på samarbeten mellan oss och vår samarbetspartner. Vi samarbetar främst med ideella barn- och ungdomsverksamheter inom kultur och idrott i Vallentuna kommun med syftet att i låga åldrar uppmuntra till en hälsosam livsstil. Den lokala förankringen till Vallentuna är ett löpande arbete för att skapa en positiv bild av Vallentuna som kommun. Med vår sponsring vill vi därför även vara en naturlig samarbetspartner för aktiviteter. Läs mer om vårt sponsringsprogram.

 

TCS Lidingöloppet

Förutom lokalt sponsringsarbete jobbar vi även med större evenemang och är en stolt huvudsponsor till TCS Lidingöloppet varje år. Tillsammans med Lidingöloppet och övriga partners skapar vi en härlig helg i slutet på september. Läs mer om vart samarbete med Lidingöloppet.

 


Våra vänner

Logga-Fritidshjalpen

VDF

vibk banner vit2_500

Volley

 

 

Kontakta oss gärna

Vi hjälper dig att teckna nytt abonnemang och besvarar frågor angående ditt elavtal.

Telefon: 08- 511 866 00
E-post: kundservice@elverket.se