Arbeta hos oss

Vill du göra skillnad och bidra till en mer hållbar framtid? Välkommen till Elverket. Arbeta hos oss och hjälp till att bygga framtidens energisamhälle i en spännande bransch. Vi vill vara ett elbolag som bidrar till en mer hållbar framtid. Vår vision är att vara en positiv kraft, för våra kunder, miljön och medarbetare.

Arbeta hos oss – Vi tar vara på din kunskap och ger dig möjlighet att utvecklas

När du arbetar hos oss är det viktigt med en trivsam arbetsmiljö som erbjuder dig ett mervärde. Vi tror på att låta dig som medarbetare vara en del av beslutsfattningen och ha möjlighet att påverka organisationen. Du är en viktig byggsten och vi vill ta vara på din kunskap samt ge dig möjlighet att utvecklas.

Vi tror på att ta hand om våra medarbetares inre och yttre hälsa. Därför är friskvård ett område vi satsar stort på, både i form av lokal sponsring och för våra anställda. Vi erbjuder bland annat löpträning med Charlotte Schönbeck –  Sveriges tredje främsta löpare genom tiderna. Några av våra medarbetare har blivit så inspirerade att de antagit utmaningen att springa sitt första motionslopp någonsin, Lidingöloppet!

För dem som inte vill löpträna erbjuder vi coreträning och stavgång. Alla ska ha möjlighet att delta och röra på sig. Vill du koppla av en stund är massage på jobbet uppskattat.

FÖRMÅNER SOM GÖR SKILLNAD

Som anställd på Elverket blir du del av ett familjärt elbolag i en spännande bransch! Vi frågade våra medarbetare vad de uppskattar med att arbeta hos oss – nedan är några av de svar vi fick.

  • Friskvård
  • Blandade och stimulerande arbetsuppgifter
  • Familjärt
  • Möjlighet att vara med och påverka i organisationen
  • Trevliga kollegor och kunder
  • Kollektivavtal

JUST NU SÖKER VI

Just nu har vi inga lediga tjänster. Följ oss på Linkedin och registrera ditt cv nedan.

Här kan du lära känna våra medarbetare.

Skicka in ansökan

  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf.
  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf.

Kontakta oss gärna

Vi hjälper dig att teckna nytt abonnemang och besvarar frågor angående ditt elavtal.

Telefon: 08- 511 866 00
E-post: kundservice@elverket.se