Teckna vårt nya tillval SolEl under Green Friday

Veckan före 1:a advent pågår Black Friday men vi på Elverket gillar inte mörkret. Istället tänder vi upp till Green Friday och lanserar ett helt nytt tillval – SolEl. Om du tecknar vårt nya tillval SolEl under Green Friday-veckan bjuder vi dig på kostnaden för tillvalet de tre första månaderna.

Under Black Friday ”släcker” många butiker sina priser för en dag. Men med extremt låga priser ökar inte bara konsumtionen utan tyvärr även påverkan på miljön. Vi på Elverket jobbar årets alla dagar för att du som kund inte ska ha det mörkt och samtidigt leverera så miljövänlig el som möjligt. Därför tänder vi istället en massa gröna lampor och firar Green Friday för att hylla den mest miljövänliga strömkällan av dem alla – SOLEN! När du väljer att teckna SolEl kommer din el från ljusa solstrålar som fångats upp av solceller.

Under Green Friday erbjuder vi dig att teckna vårt nya tillval SolEl och samtidigt få kostnaden för tillvalet på köpet de tre första månaderna. Kampanjen pågår mellan 20-26 november 2017 och gäller både dig som redan har ett aktivt elavtal idag och dig som väljer att teckna ett nytt elavtal hos oss. Om du inte har ett elavtal med oss idag, tecknar du det enkelt här. Glöm inte att välja SolEl som tillval!

  • Jag har redan ett elavtal och vill teckna nya tillvalet SolEl och få kostnaden för tillvalet på köpet de tre månaderna utan extra kostnad.

Green Friday

  • Observera att ditt tillval kommer börja gälla den första i nästkommande månad från ditt val!

Kontakta oss gärna

Vi hjälper dig att teckna nytt abonnemang och besvarar frågor angående ditt elavtal.

Telefon: 08- 511 866 00
E-post: kundservice@elverket.se